Coolkies

No coolkie, No life

Galetes de Xocolata

Galletas de Chocolate HERSHEY'S
  • 12pz Barra HERSHEY ́S Xocolata amb llet 40 g
  • 250 ml Mantequilla suavitzada
  • 375 g Azúcar
  • 2 Ous
  • 10 ml Extracte de vainilla
  • 500 g Harina
  • 150 g HERSHEY’ S Cocoa Natural 200 g
  • 4 g Bicarbonat de Sodi
  • 1 g Sal
  • 125 g Nueces picades

1

Preescalfa el forn a 180 ° C. o 350ºF. Retira els embolcalls de 10 de les Barres HERSHEY’ S Xocolata amb llet. Reserva 2 Barra HERSHEY’ S Xocolata amb llet per després.

2

Pica en trossos grans 4 Barres HERSHEY’S Xocolata amb llet i resérvalas a un costat. Trenca les 6 Barres HERSHEY’S Xocolata amb llet restants a les seccions marcades. Finalment, parteix cada secció per la meitat i reserva per després.

3

Amb ajuda de la teva batedora, bat la mantega i el sucre fins que quedi una barreja esponjosa. Agrega els ous i la vainilla; mézclalos bien y ve agregando la harina, el cacao, el bicarbonat de sodi i la sal. Gradualment agrega la xocolata picada i les nous.

4

Col·loca boletes d’1/4 de tassa (aprox. 50g) de la massa sobre la safata per a galetes amb una separació d’aproximadament 10 cm. Forneja de 10 a 12 minuts o només fins que es cuinin. Retira del forn i deixa refredar de 4 a 5 minuts; pressiona lleugerament de 6 a 8 pedaços de la Barra HERSHEY’S Xocolata amb llet trossada a la part superior de cada galeta i retira de la xerrada per col·locar-les a la reixeta per deixar-les refredar totalment.

5

Tallada en trossos grans les 2 Barra HERSHEY’S Xocolata amb llet que reserveu. Colòcols a les teves galetes que encara estan calentes i observa com s’enderroquen una mica, donant-li un aspecte encara més antojable a les teves delicioses galetes.

Següent Publicar

Deixar una resposta

© 2023 Coolkies

Autor Anders Norén