Coolkies

No coolkie, No life


Galetes de mantega i cacau

INGREDIENTS
380 grams de farina
300 grams de mantega
250 grams de sucre
2 rovells d’ou
40 grams de cacau en pols
1 polsim de sal
PAS 1
Deixar la mantega a temperatura ambient fins que s’estovi. Batre les gemmes en un bol amb el sucre fins que estiguin blanquinoses. Afegir la mantega i la sal, i continuar batent fins a integrar-les. Dividir la preparació anterior en dues parts iguals. Afegir a una d’elles 125 g de farina barrejada amb el cacau i 125 g de farina a l’altra.

PAS 2
Remoure totes dues i pastar fins a obtenir unes masses homogènies. Formar sengles boles amb totes dues masses i embolicar-les en film transparent, per separat. Deixar-les en la nevera 30 minuts. Estirar les masses sobre la taula enfarinada, amb el corró empolvorat de farina, i formar dues planxes fines. Superposar-les i enrotllar-les.

PAS 3
Embolicar el rulo obtingut en film i reservar 10 minuts en la nevera. Tallar-ho en rodanxes i col·locar les galetes en la placa folrada amb paper sulfurizado. Coure-les 10 minuts, en el forn precalfat a 175°. Deixar temperar abans d’enlairar-les del paper.

Següent Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2023 Coolkies

Autor Anders Norén