Coolkies

No coolkie, No life

Galeta gagant.

Ingredients

200 g de sucre moreno

180 g de margarina

1 ou i 1 roema d’ ou

250 g de farina

1 culleradeta de bicarbonat sòdic

1/2 culleradeta de sal

1 tassa de gotes de xocolata negra, gragees de xocolata, gragees de xocolata amb cacauet

Gelat

RECEPTA

  • Posem en un conte ampli el sucre, l’ou i el rovell d’ou juntament amb la mantega, barregem molt bé.
  • Incorporem la farina, el bicarbonat sòdic i la sal.
  • Amb les mans amassem fins que estigui tot incorporat.
  • Podem fornir la galeta directament en una safata de forn, però per assegurar-nos que quedi completament rodona podem utilitzar un motlle de tarta o una cacera que es pugui ficar al forn, la que he utilitzat té un diàmetre de 33 centímetres.
  • Estenem bé la massa.
  • I hi afegim petons de xocolata, cacauets amb xocolata de colors, gragees de xocolata, el que us agradi.
  • Les enfonsem una mica a la massa.
  • I ja només ens queda fornir, forn preescalfat a 180ºC uns 20 o 25 minuts o fins que veieu que la superfície està daurada.
  • Treiem de la cacera o motlle i deixem que es refredi sobre una reixeta.

I si voleu tocar el cel servid un tros d’aquesta Cookie gegant amb unes boles de gelat a sobre ¡Irresistible!

Següent Publicar

Anterior Publicar

Deixar una resposta

© 2023 Coolkies

Autor Anders Norén