
Ingredients
200 g de sucre moreno
180 g de margarina
1 ou i 1 roema d’ ou
250 g de farina
1 culleradeta de bicarbonat sòdic
1/2 culleradeta de sal
1 tassa de gotes de xocolata negra, gragees de xocolata, gragees de xocolata amb cacauet
Gelat
RECEPTA
- Posem en un conte ampli el sucre, l’ou i el rovell d’ou juntament amb la mantega, barregem molt bé.
- Incorporem la farina, el bicarbonat sòdic i la sal.
- Amb les mans amassem fins que estigui tot incorporat.
- Podem fornir la galeta directament en una safata de forn, però per assegurar-nos que quedi completament rodona podem utilitzar un motlle de tarta o una cacera que es pugui ficar al forn, la que he utilitzat té un diàmetre de 33 centímetres.
- Estenem bé la massa.
- I hi afegim petons de xocolata, cacauets amb xocolata de colors, gragees de xocolata, el que us agradi.
- Les enfonsem una mica a la massa.
- I ja només ens queda fornir, forn preescalfat a 180ºC uns 20 o 25 minuts o fins que veieu que la superfície està daurada.
- Treiem de la cacera o motlle i deixem que es refredi sobre una reixeta.
I si voleu tocar el cel servid un tros d’aquesta Cookie gegant amb unes boles de gelat a sobre ¡Irresistible!